Publikavimo data: 2024-06-23
Šoninės skrebučiai
Šoninė ir vištienos filė yra vienas iš dažniausiai naudojamų skrebučių priedų. Šoninėje yra daug riebalų, todėl ją kepant nereikia aliejaus. Šių produktų privalumas tas, kad tiek vištienos krūtinėlę, tiek šoninę galima iškepti per trumpą laiką. Atvykus pirmiesiems kolonistams į Šiaurės Ameriką, šoninė tapo vienu pagrindinių Naujojo pasaulio užkariautojų raciono patiekalų. Dėl didelio baltymų ir riebalų kiekio šoninė padeda atgauti energiją - pavyzdžiui, po jėgos treniruočių.
Žingsnis 1
Apkepkite vištienos filė. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite filė. Kepkite iš abiejų pusių po 3-5 minutes, kol filė taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Apkepkite duoną. Įdėkite duoną į karštą sausą keptuvę. Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus. Aptepkite duoną garstyčiomis.
Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus ant duonos. Pirmiausia ant duonos dėkite salotų lapus, tada pomidorą, agurką, svogūną, vištieną ir sūrio griežinėlius.
Žingsnis 4
Apkepkite šoninės griežinėlius. Šoninės griežinėlius 10 minučių kepkite įkaitintoje keptuvėje. Iškeptą šoninę dėkite ant skrebučio ir uždenkite antra duonos riekele.
Kategorijos