Šoninės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šoninės skrebučiai

Šoninė ir vištienos filė yra vienas iš dažniausiai naudojamų skrebučių priedų. Šoninėje yra daug riebalų, todėl ją kepant nereikia aliejaus. Šių produktų privalumas tas, kad tiek vištienos krūtinėlę, tiek šoninę galima iškepti per trumpą laiką. Atvykus pirmiesiems kolonistams į Šiaurės Ameriką, šoninė tapo vienu pagrindinių Naujojo pasaulio užkariautojų raciono patiekalų. Dėl didelio baltymų ir riebalų kiekio šoninė padeda atgauti energiją - pavyzdžiui, po jėgos treniruočių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šoninės skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite vištienos filė. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite filė. Kepkite iš abiejų pusių po 3-5 minutes, kol filė taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Šoninės skrebučiai Žingsnis 2
Apkepkite duoną. Įdėkite duoną į karštą sausą keptuvę. Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus. Aptepkite duoną garstyčiomis.

Žingsnis 3

Šoninės skrebučiai Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus ant duonos. Pirmiausia ant duonos dėkite salotų lapus, tada pomidorą, agurką, svogūną, vištieną ir sūrio griežinėlius.

Žingsnis 4

Šoninės skrebučiai Žingsnis 4
Apkepkite šoninės griežinėlius. Šoninės griežinėlius 10 minučių kepkite įkaitintoje keptuvėje. Iškeptą šoninę dėkite ant skrebučio ir uždenkite antra duonos riekele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos