Sorų košė su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sorų košė su kukurūzais

Nuo vaikystės daugelio mėgstamas skanėstas - sorų košė su kukurūzais. Išvirkite ją ant pieno ir vandens mišinio, laikykitės kelių taisyklių, tada gausite labai skanų patiekalą. Prieš verdant košę kruopas reikia nuskinti ir kelis kartus nuplauti po tekančiu vandeniu. Jei gamindami įdėsite sviesto, tai sorų košė bus trupininė. Kad virta košė nepriliptų ir neišsipiltų, naudokite puodą storomis sienelėmis ir dugnu, o ant viršaus uždėkite medinį šaukštą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Sorų košė su kukurūzais Žingsnis 1
Išvirkite košę vandenyje. Vandenyje sumaišykite cukrų ir druską, užvirinkite ir suberkite soras. Virkite apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Sorų košė su kukurūzais Žingsnis 2
Supilkite pieną į košę. Į košę supilkite pieną, sviestą ir kukurūzų grūdus ir virkite, kol ingredientai suminkštės (20 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, šokoladas, kakavos desertai, avižiniai dribsniai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižinių dribsnių košė ant pieno, pusryčiai su avižiniais dribsniais

Kategorijos