Publikavimo data: 2025-08-20
Sotūs kefyro keksiukai su sūriu, šonine ir saulėje džiovintais pomidorais
Šį sotaus ir skanaus kekso pavyzdį galima patiekti pusryčiams, pietums ar vakarienei. Jį taip pat galite užkandžiauti per pietus darbe ir užgerti arbata, kava ar kefyru. Ji tinka pagal skonį ir pirmiesiems patiekalams vietoj duonos. Kartu jis nėra sudėtingas ir ilgai neužtrunka. Atsižvelgdami į įvairialypį tokios bandelės įdarą, galime teigti, kad ji turi turtingą maistinę sudėtį.
Žingsnis 1
Pusiau kietąjį sūrį sutarkuokite stambiai, o kietąjį - smulkiai. Šoninę supjaustykite mažais kubeliais, o alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus - atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius, supilkite alyvuogių aliejų ir kefyrą, išmaišykite. Supilkite druską, žoleles ir visus smulkintus produktus. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite. Sudėkite į kepimo indą ir siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 40-45 minutes 175 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 3
Padažui paskrudinkite anakardžių riešutus be aliejaus ir supilkite juos į maišytuvo puodelį. Įpilkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, česnako, smulkintų žolelių, citrinos sulčių ir susmulkinkite.
Kategorijos