Sotūs kiaulienos čeburekai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sotūs kiaulienos čeburekai

Čeburekai su kiauliena yra sotus tešlos ir mėsos gaminys. Tačiau kiauliena ne tik laikoma riebia mėsa, bet ir naudinga. Šioje mėsoje gausu cinko ir magnio, kurie padeda širdies ir kraujagyslių sistemai. Todėl, nepaisant kaloringumo, tokius čeburekus galima be baimės ruošti šeimai. Be to, tešlos sluoksnis juose yra plonas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs kiaulienos čeburekai Žingsnis 1
Sumaišykite druską, augalinį aliejų, verdantį vandenį ir miltus. Užminkykite elastingą tešlą. Palikite 30 minučių šiltai po rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Sotūs kiaulienos čeburekai Žingsnis 2
Įdarui sumaišykite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir šaltą vandenį. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Sotūs kiaulienos čeburekai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 14 dalių ir iškočiokite į apskritimus. Ant kiekvieno jų dėkite įdaro ir uždenkite puse iškočiotos tešlos. Kraštus užspauskite šakute arba suformuotu ratuku. Apkepkite čeburekus dideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos