Publikavimo data: 2024-05-26
Sotūs kiaulienos čeburekai
Čeburekai su kiauliena yra sotus tešlos ir mėsos gaminys. Tačiau kiauliena ne tik laikoma riebia mėsa, bet ir naudinga. Šioje mėsoje gausu cinko ir magnio, kurie padeda širdies ir kraujagyslių sistemai. Todėl, nepaisant kaloringumo, tokius čeburekus galima be baimės ruošti šeimai. Be to, tešlos sluoksnis juose yra plonas.
Žingsnis 1
Sumaišykite druską, augalinį aliejų, verdantį vandenį ir miltus. Užminkykite elastingą tešlą. Palikite 30 minučių šiltai po rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Įdarui sumaišykite maltą kiaulieną, smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir šaltą vandenį. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 14 dalių ir iškočiokite į apskritimus. Ant kiekvieno jų dėkite įdaro ir uždenkite puse iškočiotos tešlos. Kraštus užspauskite šakute arba suformuotu ratuku. Apkepkite čeburekus dideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių.
Kategorijos