Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis

Paruošti skanų užkandžių pyragą nėra sunku, nes jam naudojami paruošti "Napoleono" pyrago paplotėliai. Į įdarą dedamos menkės arba šlakio kepenys, virtos bulvės, morkos, kiaušiniai. Paskui pagal skonį galite pridėti visko, ko tik siela geidžia, ir bet kuriuo atveju jis išeis skanus ir neįprastas. Toks užkandžių pyragas atrodo įmantriai, ir su juo nesunku susidoroti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę su majonezu. Šiuo mišiniu aptepkite pluteles iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Kepenėles sutrinkite šakute ir uždėkite ant pirmojo pyrago. Ant viršaus užtepkite sviesto ir uždenkite antruoju pyragu.

Žingsnis 3

Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis Žingsnis 3
Bulves sutarkuokite ir sumaišykite su trupučiu majonezo. Užtepkite ant antros plutos, ant viršaus užtarkuokite sūrio ir uždenkite trečiąja pluta.

Žingsnis 4

Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas ir kiaušinius ir sumaišykite su majonezu. Paskleiskite juos ant trečiosios plutos ir uždenkite ketvirtąja.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos