Publikavimo data: 2024-06-16
Sotus užkandžių pyragas su menkės kepenėlėmis ir daržovėmis
Paruošti skanų užkandžių pyragą nėra sunku, nes jam naudojami paruošti "Napoleono" pyrago paplotėliai. Į įdarą dedamos menkės arba šlakio kepenys, virtos bulvės, morkos, kiaušiniai. Paskui pagal skonį galite pridėti visko, ko tik siela geidžia, ir bet kuriuo atveju jis išeis skanus ir neįprastas. Toks užkandžių pyragas atrodo įmantriai, ir su juo nesunku susidoroti.
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę su majonezu. Šiuo mišiniu aptepkite pluteles iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Kepenėles sutrinkite šakute ir uždėkite ant pirmojo pyrago. Ant viršaus užtepkite sviesto ir uždenkite antruoju pyragu.
Žingsnis 3
Bulves sutarkuokite ir sumaišykite su trupučiu majonezo. Užtepkite ant antros plutos, ant viršaus užtarkuokite sūrio ir uždenkite trečiąja pluta.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas ir kiaušinius ir sumaišykite su majonezu. Paskleiskite juos ant trečiosios plutos ir uždenkite ketvirtąja.
Kategorijos