Spalvoti kalmarai grietinėlės padaže su paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Spalvoti kalmarai grietinėlės padaže su paprika

Šio recepto kalmarai yra švelnios tekstūros, kreminio skonio ir malonios paprikos spalvos. Ši paprastai neutralaus skonio jūros gėrybė dėl šios sudėties išryškina geriausius savo skonius. Nors kalmarai yra labai smulkmeniški, siūloma gaminimo technika, grietinė, svogūnai, prieskoniai atliko savo darbą. Patiekalas gaunasi švelnus ir ryškus, sultingas ir sotus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spalvoti kalmarai grietinėlės padaže su paprika Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o kalmarus - žiedais. Įkaitintoje keptuvėje 5 minutes pakepinkite svogūną. Apibarstykite miltais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Spalvoti kalmarai grietinėlės padaže su paprika Žingsnis 2
Supilkite grietinę, išmaišykite ir užvirinkite. Tada sudėkite kalmarus ir išmaišykite. Pabarstykite paprikomis, išmaišykite ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos