Publikavimo data: 2024-06-09
Spalvoti kalmarai grietinėlės padaže su paprika
Šio recepto kalmarai yra švelnios tekstūros, kreminio skonio ir malonios paprikos spalvos. Ši paprastai neutralaus skonio jūros gėrybė dėl šios sudėties išryškina geriausius savo skonius. Nors kalmarai yra labai smulkmeniški, siūloma gaminimo technika, grietinė, svogūnai, prieskoniai atliko savo darbą. Patiekalas gaunasi švelnus ir ryškus, sultingas ir sotus.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o kalmarus - žiedais. Įkaitintoje keptuvėje 5 minutes pakepinkite svogūną. Apibarstykite miltais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite grietinę, išmaišykite ir užvirinkite. Tada sudėkite kalmarus ir išmaišykite. Pabarstykite paprikomis, išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos