Publikavimo data: 2024-06-22
Spanguolių uogų parfetas
Šį receptą įkvėpė desertas, kurio paragavau restorane. Jis vadinamas "Parfait" ir yra prancūziškos kilmės. Atidžiai išstudijavusi ingredientus ir uždavusi keletą klausimų virėjui, išdrįsau pasigaminti identišką parfait receptą. Pasirodė labai skanu. Todėl noriu juo pasidalyti su jumis.
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinėlę, cukrų ir vaniliną ir pradėkite plakti.
Žingsnis 2
Plakite tol, kol susidarys standžios viršūnės, tai gali užtrukti apie 4-5 minutes. Mišinys turi būti purus.
Žingsnis 3
Į skaidrų indą pakaitomis sudėkite plaktą grietinėlę ir granolą. Šią procedūrą pakartokite kelis kartus.
Žingsnis 4
Gautą desertą papuoškite spanguolėmis.
Kategorijos