Šparaginių pupelių garnyras su česnakais ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Šparaginių pupelių garnyras su česnakais ir sojų padažu

Tai lengvai paruošiamas, skanus ir mažai kalorijų turintis garnyras, kuris tinka prie vištienos ir žuvies. Šiame recepte naudojamos šaldytos pupelės. Naudojamas sojų padažas, todėl druskos galima dėti mažiau arba visai nedėti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šparaginių pupelių garnyras su česnakais ir sojų padažu Žingsnis 1
Sudėkite pupeles į keptuvę, įpilkite 100 ml vandens ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Druska, jei reikia

Žingsnis 3

Susmulkinkite česnaką

Žingsnis 4

Šparaginių pupelių garnyras su česnakais ir sojų padažu Žingsnis 4
Į pupeles suberkite česnaką ir sojų padažą ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos