Publikavimo data: 2024-06-23
Šparagų skrebučiai
Šparagai ir sūrio skrebučiai - lengvos ir maistingos vakarienės idėja. Viename šparagų stiebe yra tik 4 kalorijos ir nėra jokių riebalų. Šį maistą organizmas lengvai virškina, be to, jis prisotintas svarbiausių vitaminų ir mineralų. Žalia šparagų veislė laikoma skaniausia. Jie yra malonaus žolės skonio ir patraukliai traškūs. Jie patiekiami kaip garnyras ir naudojami salotose. Šparagus reikėtų rinktis dėl jų traškumo. Jei stiebas tvirtai lūžta rankose, jis yra šviežias; jei sulinksta, yra pasenęs.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Šparagus apvyniokite šoninės griežinėliais (po 2-3 gabalėlius kiekviename), sudėkite į formą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į orkaitę 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Kol šparagai kepa, paruoškite duoną. Šiek tiek nusausinkite duonos riekes sausoje keptuvėje, orkaitėje arba skrudintuvėje. Ant paskrudintos duonos dėkite šonine apvyniotus šparagus.
Kategorijos