Špinatų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Špinatų skrebučiai

Daugelyje šalių špinatai vadinami "žalumynų karaliumi" - idealiu sveikos mitybos produktu. Ši lapinė daržovė yra kalio, geležies ir mangano rekordininkė. Jas rekomenduojama vartoti sergantiems mažakraujyste ir sveikstant po ligų. Špinatų skrebučiams svarbu rinktis šviežią produktą. Lapai turi būti traškūs, sultingos žalios spalvos. Jei jie susiraukšlėję ir turi geltonų dėmelių, atidėkite juos į šalį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Špinatų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į puodą supilkite augalinį aliejų ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps permatomas, apie 3-4 minutes. Kai daržovės bus paruoštos, sudėkite česnaką, muskatą, juoduosius pipirus, druską ir citrinos žievelę. Išmaišykite ingredientus ir supilkite 1 valgomąjį šaukštą grietinėlės. Paruoštą faršą užvirinkite. Sudėkite špinatus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Špinatų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Paruoštą įdarą užtepkite ant duonos riekelių, sudėkite ant kepimo skardos ir apibarstykite sūriu. Kepkite 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos