Publikavimo data: 2024-06-15
Špinatų skrebučiai
Daugelyje šalių špinatai vadinami "žalumynų karaliumi" - idealiu sveikos mitybos produktu. Ši lapinė daržovė yra kalio, geležies ir mangano rekordininkė. Jas rekomenduojama vartoti sergantiems mažakraujyste ir sveikstant po ligų. Špinatų skrebučiams svarbu rinktis šviežią produktą. Lapai turi būti traškūs, sultingos žalios spalvos. Jei jie susiraukšlėję ir turi geltonų dėmelių, atidėkite juos į šalį.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į puodą supilkite augalinį aliejų ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol taps permatomas, apie 3-4 minutes. Kai daržovės bus paruoštos, sudėkite česnaką, muskatą, juoduosius pipirus, druską ir citrinos žievelę. Išmaišykite ingredientus ir supilkite 1 valgomąjį šaukštą grietinėlės. Paruoštą faršą užvirinkite. Sudėkite špinatus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Paruoštą įdarą užtepkite ant duonos riekelių, sudėkite ant kepimo skardos ir apibarstykite sūriu. Kepkite 5-7 minutes.
Kategorijos