Publikavimo data: 2025-08-21
Šprotai agurkuose kaip užkandis
"Šprotai agurkuose" - įdomus užkandis, kuriame rūkyta žuvis puikiai dera su maistingu įdaru, paruoštu iš grietinėlės sūrio ir kiaušinių. Patiekalas ne tik malonaus skonio, bet ir įdomiai pateiktas, todėl yra dar neįprastesnis ir originalesnis. Jei norite, užkandį galite paįvairinti pakeisdami grietinėlės sūrį lydytu sūriu ir įdėdami daugiau česnako. Tokiu atveju patiekalas įgaus naują skonio derinį ir taps labiau deginantis.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nuluptą kiaušinį sutarkuokite smulkia tarka ir perkelkite į gilų dubenį. Smulkiai supjaustykite krapus, o česnako skiltelę nulupkite ir išspauskite per presą. Susmulkintus ingredientus sudėkite į kiaušinį. Tada į dubenį sudėkite kreminį sūrį, majonezą ir šiek tiek maltų pipirų. Paruoštą įdarą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais naudodami daržovių skustuvą. Tada paimkite vieną daržovių griežinėlį, uždėkite ant jo šiek tiek įdaro, nesiekiančio krašto, ir uždėkite žuvį uodega į viršų. Suvyniokite užkandį į ritinėlį ir padėkite į lėkštę. Pakartokite su visais ingredientais.
Kategorijos