Publikavimo data: 2024-06-12
Sraigių pyragas su serbentų įdaru
Sraigių pyragas su serbentų įdaru yra švelnaus rūgštaus skonio. Šį patiekalą galėsite paruošti, net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Subtilus tarkuotų serbentų ir traškios tešlos derinys tikrai nepaliks jūsų abejingų kepimui. Juoduosius serbentus galite pakeisti bet kokiomis kitomis šviežiomis ar šaldytomis uogomis, o sraiges aplieti glajumi pagal savo skonį. Šie kepiniai labai subtilūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Sutrinkite serbentus su cukrumi, suberkite krakmolą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoštą tešlą padalykite į 4 dalis ir atsargiai paskirstykite įdarą.
Žingsnis 3
Susukite gabalėlius į vamzdelius ir suvyniokite į sraigės formą. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir palikite 20 minučių šiltoje vietoje.
Žingsnis 4
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
Kategorijos