Publikavimo data: 2024-06-09
Sriuba su udon makaronais ir mėsos kukuliais
Sriuba su udon makaronais ir mėsos kukuliais dėl šios ypatingos makaronų rūšies tampa unikali. Jai ruošti naudojami storiausi makaronai, kurių skersmuo 2-4 mm. Šią sriubą galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Tradiciškai Japonijoje ji patiekiama karšta. Šalta ji puikiai atvėsina karščiausią vasarą. Ypač jei į paruoštą sriubą įdėsite šviežiai susmulkintų žolelių arba svogūnų.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais, svogūną griežinėliais, morkas sutarkuokite ir stambiai sutarkuokite. Iš saldžiosios paprikos pašalinkite sėklas ir supjaustykite ją griežinėliais. Įmeskite visas daržoves į puodą su pasūdytu vandeniu, užvirinkite ir sumažinkite ugnį.
Žingsnis 2
Mėsos kukuliams gaminti sumaišykite maltą mėsą su kiaušiniu, druska ir pipirais, įberkite šiek tiek miltų. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 3
Sumeskite mėsos kukulius su daržovėmis, užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies. Kai mėsos kukuliai bus beveik paruošti, įmeskite makaronus į puodą su sriuba ir nuolat maišykite, kad nesuliptų. Užvirinkite sriubą ir sudėkite petražoles.
Kategorijos