"Stromboli" yra itališkas picos suktinukas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

"Stromboli" yra itališkas picos suktinukas.

"Stromboli" - tai suvyniota ir iškepta pica. Manoma, kad ši pica pavadinta pagal Strombolio salos pavadinimą. Trauktas mocarelos sūris, saldžiosios paprikos, špinatai - ir jokios mėsos. Mėgaukitės pica pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Apkepkite špinatus augalinio ir alyvuogių aliejaus mišinyje.

Žingsnis 2

Tešlą iškočiokite į 5 mm storio apskritimą. Tolygiai paskirstykite pomidorų padažą, sudėkite špinatus, ant viršaus - mocarelą ir keptas paprikas.

Žingsnis 3

Suvyniokite tešlos kraštus ir susukite picą į ritinį. Aptepkite kiaušiniu ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos