Publikavimo data: 2025-08-17
Štrudelis su mėsa baltame padaže
Originalus, skanus ir sotus patiekalas. Jis nustebins jūsų svečius.
Žingsnis 1
Iš miltų, vandens ir kiaušinio išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite svogūną, česnaką, druską ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir paskleiskite po visą paviršių maltą mėsą.
Žingsnis 4
Susukite į ritinį ir supjaustykite maždaug 4 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 5
Apkepkite suformuotus suktinukus iš abiejų pusių. Svieste pakepinkite miltus, supilkite grietinėlę, druską ir šiuo padažu užpilkite suktinukus, troškinkite 15 minučių ir uždengę palikite pusvalandžiui.
Kategorijos