Štrudelis su mėsa baltame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Štrudelis su mėsa baltame padaže

Originalus, skanus ir sotus patiekalas. Jis nustebins jūsų svečius.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Štrudelis su mėsa baltame padaže Žingsnis 1
Iš miltų, vandens ir kiaušinio išminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Štrudelis su mėsa baltame padaže Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite svogūną, česnaką, druską ir prieskonius pagal skonį.

Žingsnis 3

Štrudelis su mėsa baltame padaže Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir paskleiskite po visą paviršių maltą mėsą.

Žingsnis 4

Štrudelis su mėsa baltame padaže Žingsnis 4
Susukite į ritinį ir supjaustykite maždaug 4 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 5

Štrudelis su mėsa baltame padaže Žingsnis 5
Apkepkite suformuotus suktinukus iš abiejų pusių. Svieste pakepinkite miltus, supilkite grietinėlę, druską ir šiuo padažu užpilkite suktinukus, troškinkite 15 minučių ir uždengę palikite pusvalandžiui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos