Štrudelis yra nepamirštamas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Štrudelis yra nepamirštamas

Mėgstu cinamoną, obuolius ir graikinius riešutus. Šis receptas - puikus šių ingredientų derinys. Skonis nepamirštamas, o štrudelį pagaminti nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.47/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Štrudelis yra nepamirštamas Žingsnis 1
Į persijotus miltus įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, aliejaus, vandens, užminkykite tešlą, sudėkite ją į maišelį ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą, kol gaminsime įdarą.

Žingsnis 2

Štrudelis yra nepamirštamas Žingsnis 2
Nulupkite obuolius, supjaustykite juos kubeliais, pakepinkite svieste, suberkite cukrų ir cinamoną, kepkite, kol obuoliai dar nėra visiškai iškepę.

Žingsnis 3

Štrudelis yra nepamirštamas Žingsnis 3
Paruoštą tešlą iškočiokite plonu, 5 mm storio sluoksniu, paskirstykite įdarą ir susukite į ritinį, užspauskite ritinio kraštus ir galus.

Žingsnis 4

Dėkite ant pergamentinio popieriaus. Kiaušinio trynį sumaišykite su 1 šaukšteliu vandens ir teptuku aptepkite štrudelį.

Žingsnis 5

Štrudelis yra nepamirštamas Žingsnis 5
Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 40/45 minutes.

Žingsnis 6

Patiekite su ledais, bus dar skaniau.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos