Su bazilikais ir medumi kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Su bazilikais ir medumi kepta lašiša

Lašišoje yra riebalų rūgščių, kurios naudingos odos ir jos darinių (plaukų ir nagų) kokybei. O norint patenkinti organizmo kasdienį baltymų poreikį, tereikia 100 g žuvies per dieną! Apie raudonosios žuvies naudą ir jos skonį galima kalbėti be galo, o galima išmokti ją gaminti ir mėgautis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su bazilikais ir medumi kepta lašiša Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite baziliko lapelius.

Žingsnis 2

Su bazilikais ir medumi kepta lašiša Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite pusės citrinos sultis, medų, alyvuogių aliejų, bazilikų lapelius, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Su bazilikais ir medumi kepta lašiša Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite kepsnius. Ant kepsnių supilkite padažą. Pašaukite į 80 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 4

Su bazilikais ir medumi kepta lašiša Žingsnis 4
Žuvį patiekite papuoštą baziliko šakele ir citrinos griežinėliu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos