Publikavimo data: 2024-06-15
Su bazilikais ir medumi kepta lašiša
Lašišoje yra riebalų rūgščių, kurios naudingos odos ir jos darinių (plaukų ir nagų) kokybei. O norint patenkinti organizmo kasdienį baltymų poreikį, tereikia 100 g žuvies per dieną! Apie raudonosios žuvies naudą ir jos skonį galima kalbėti be galo, o galima išmokti ją gaminti ir mėgautis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite baziliko lapelius.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite pusės citrinos sultis, medų, alyvuogių aliejų, bazilikų lapelius, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite kepsnius. Ant kepsnių supilkite padažą. Pašaukite į 80 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 4
Žuvį patiekite papuoštą baziliko šakele ir citrinos griežinėliu. Gero apetito!
Kategorijos