Publikavimo data: 2024-09-16
Su česnakais ir krapais keptas ešerys
Lengvas, sotus ir gana paprastai paruošiamas patiekalas, kuriam nereikia ypatingų kulinarinių gabumų. Tai puikus pasirinkimas tiek įprastai vakarienei su šeima, tiek šventiniam stalui. Jei mėgstate žuvį, jus tikrai sudomins šis paprastas ir skanus receptas. Būtinai pabandykite jį paruošti namuose ir nustebinkite artimuosius nuostabia kepta česnakų ir žolelių skonio žuvimi!
Žingsnis 1
Susmulkinkite žalumynus peiliu arba supjaustykite virtuvinėmis žirklėmis.
Žingsnis 2
Nulupkite ir susmulkinkite dvi skilteles česnako, tada sumaišykite su krapais ir augaliniu aliejumi. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 3
Žuvį įtrinkite mišiniu. Padėkite žuvį ant kepimo skardos, o šalia jos - pomidorus.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Tada kepkite žuvį apie 20 minučių. Jei turite didelę skerdeną, kepimo laikas šiek tiek pailgės. Kai žuvis iškeps, išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir leiskite jai šiek tiek atvėsti, kad įsigertų česnakų ir krapų aromatai. Paruošta, galite patiekti!
Kategorijos