Su česnakais ir krapais keptas ešerys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Su česnakais ir krapais keptas ešerys

Lengvas, sotus ir gana paprastai paruošiamas patiekalas, kuriam nereikia ypatingų kulinarinių gabumų. Tai puikus pasirinkimas tiek įprastai vakarienei su šeima, tiek šventiniam stalui. Jei mėgstate žuvį, jus tikrai sudomins šis paprastas ir skanus receptas. Būtinai pabandykite jį paruošti namuose ir nustebinkite artimuosius nuostabia kepta česnakų ir žolelių skonio žuvimi!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su česnakais ir krapais keptas ešerys Žingsnis 1
Susmulkinkite žalumynus peiliu arba supjaustykite virtuvinėmis žirklėmis.

Žingsnis 2

Su česnakais ir krapais keptas ešerys Žingsnis 2
Nulupkite ir susmulkinkite dvi skilteles česnako, tada sumaišykite su krapais ir augaliniu aliejumi. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 3

Su česnakais ir krapais keptas ešerys Žingsnis 3
Žuvį įtrinkite mišiniu. Padėkite žuvį ant kepimo skardos, o šalia jos - pomidorus.

Žingsnis 4

Su česnakais ir krapais keptas ešerys Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Tada kepkite žuvį apie 20 minučių. Jei turite didelę skerdeną, kepimo laikas šiek tiek pailgės. Kai žuvis iškeps, išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir leiskite jai šiek tiek atvėsti, kad įsigertų česnakų ir krapų aromatai. Paruošta, galite patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos