Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės

Žuvies patiekalai yra skanūs ir sveiki. Ypač skanios yra jūrinės žuvies rūšys. Jų sudėtyje yra daugiau riebiųjų rūgščių, todėl jos dar sveikesnės žmogui.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės Žingsnis 1
Ešerius ir upėtakius supjaustykite tokiais pat kubeliais kaip ir bulves.

Žingsnis 2

Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės Žingsnis 2
Dideliame giliame inde sumaišykite bulves, upėtakius, ešerius ir svogūnus. Įdėkite žiupsnelį paprikos, džiovintų česnakų ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Išmaišykite, kad susimaišytų. Palikite kelioms minutėms, kad ingredientų skoniai ir aromatai susimaišytų ir susijungtų tarpusavyje.

Žingsnis 3

Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę, kepimo temperatūra turi būti 200 laipsnių. Keraminę formą ištepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite į ją bulves bei žuvį. Kepkite trisdešimt minučių.

Žingsnis 4

Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės Žingsnis 4
Iš orkaitės išimkite keptas bulves su žuvimi. Baigta.

Žingsnis 5

Su ešeriais ir upėtakiais keptos bulvės Žingsnis 5
Perkelkite patiekalą į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos