Su kefyru kepta lydeka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Su kefyru kepta lydeka

Tai nuostabus dietinis patiekalas su mažai riebalų turinčiu maistu ir, atrodytų, neįmanomu maisto produktų deriniu. Pasirodo, žuvis, svogūnai ir moliūgai yra labai skanus derinys. Ir ne mažiau sveikas. O tiems, kurie veda sveiką gyvenimo būdą, - tai dietinis patiekalas, turintis maksimalią naudą sveikatai, kuris puikiai atrodys patiektas vakarienei.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Su kefyru kepta lydeka Žingsnis 1
Supjaustykite filė gabalėliais, išimkite kaulus. Moliūgą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Su kefyru kepta lydeka Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kiaušinius suplakite šakute.

Žingsnis 3

Su kefyru kepta lydeka Žingsnis 3
Tolygiai paskirstykite filė gabalėlius ant kepimo formos, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Su kefyru kepta lydeka Žingsnis 4
Tada ant filė tolygiai paskleiskite griežinėliais supjaustytą moliūgą. Kitą sluoksnį ant moliūgo išdėliokite pjaustytą svogūną.

Žingsnis 5

Su kefyru kepta lydeka Žingsnis 5
Užpildykite visą pripildytą formą kefyru, jei skysčio nepakanka, įpilkite šiek tiek paprasto vandens. Visą indo paviršių aptepkite plaktais kiaušiniais ir siųskite kepti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos