Publikavimo data: 2025-08-18
Su kefyru kepta lydeka
Tai nuostabus dietinis patiekalas su mažai riebalų turinčiu maistu ir, atrodytų, neįmanomu maisto produktų deriniu. Pasirodo, žuvis, svogūnai ir moliūgai yra labai skanus derinys. Ir ne mažiau sveikas. O tiems, kurie veda sveiką gyvenimo būdą, - tai dietinis patiekalas, turintis maksimalią naudą sveikatai, kuris puikiai atrodys patiektas vakarienei.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė gabalėliais, išimkite kaulus. Moliūgą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kiaušinius suplakite šakute.
Žingsnis 3
Tolygiai paskirstykite filė gabalėlius ant kepimo formos, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Tada ant filė tolygiai paskleiskite griežinėliais supjaustytą moliūgą. Kitą sluoksnį ant moliūgo išdėliokite pjaustytą svogūną.
Žingsnis 5
Užpildykite visą pripildytą formą kefyru, jei skysčio nepakanka, įpilkite šiek tiek paprasto vandens. Visą indo paviršių aptepkite plaktais kiaušiniais ir siųskite kepti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.
Kategorijos