"Subsoil" pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

"Subsoil" pyragas.

Šį pyragą visada kepame per šventes. Rekomenduoju ir jums. Jis yra įdomaus ir sodraus skonio ir tikrai nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
316 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.71/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Subsoil" pyragas. Žingsnis 1
Kavą užpilkite verdančiu vandeniu. Likusius ingredientus padalykite į du dubenis: skystą ir sausą. Sumaišykite abiejų dubenų turinį ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

"Subsoil" pyragas. Žingsnis 2
Supilkite tešlą į kepimo formą. Kepkite sausainius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Žingsnis 3

Toliau ruoškite kremą. Sviestą išsukite su virintu sutirštintu pienu. Bananą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

"Subsoil" pyragas. Žingsnis 4
Supjaustykite pyragą į tris dalis. Surinkite tortą. Pirmąjį pyragą patepkite kremu ir ant jo uždėkite bananą. Tą patį pakartokite su antruoju tortu. Viską uždenkite paskutiniu pyragu, kremu aptepkite pyrago šonus ir viršų. Palikite šaldytuve 4-5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos