Publikavimo data: 2024-06-09
Subtilus biskvitas su "plombier" kremu
Beveik visiems pažįstamas biskvito skonis. Tačiau jei jis bus padalytas į pyragaičius ir perteptas švelniu, švelniu kremu "plombier", jis įgaus kitą skonį ir kitą lygį. Tokį tortą galima patiekti per šventes. Tačiau neišsigąskite sudėtingumo, šiame kepinyje jo praktiškai nėra, ir net pradedantieji dirbti su tešlos kepėjais, susidoros "puikiai".
Žingsnis 1
Biskvitui paruošti atskirkite trynius nuo baltymų. Į baltymus suberkite cukrų ir plakite, kol susidarys viršūnėlės. Toliau plakite, tada po vieną įmaišykite kiaušinių trynius. Nedidelėmis porcijomis supilkite miltų ir kepimo miltelių mišinį ir mentele švelniai maišykite nuo apačios į viršų. Biskvitą supilkite į riebalais išteptą ir išklotą kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes. Kepimo metu neatidarykite orkaitės.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Kaitinkite puodą su vandeniu, kol užvirs. Tuo tarpu metaliniame dubenyje sumaišykite cukrų, kiaušinius ir vanilę. Supilkite grietinę, išmaišykite, tada nedidelėmis porcijomis supilkite miltus ir maišykite, kol neliks gumuliukų. Dubenį su grietinėle pastatykite ant vandens vonelės, bet taip, kad dugnas neliestų verdančio vandens. Nuolat maišydami virkite, kol sutirštės. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Minkštą sviestą plakite mikseriu dideliu greičiu, kol taps purus. Tada vidutiniu greičiu po šaukštą vidutiniu greičiu įmaišykite atvėsusią grietinę.
Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį ir cukrų mirkymui ir atvėsinkite. Į lėkštės dugną įpilkite šiek tiek grietinėlės, įdėkite pyragą, pamirkykite sirupe, aptepkite grietinėle. Taip pat sudėkite kitus pyragaičius.
Kategorijos