Subtilus blynų desertas su vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Subtilus blynų desertas su vyšniomis

Švelnus desertas iš blynų su vyšnių įdaru yra greitai ir lengvai paruošiamas. Šis pyragas bus neįprastas ir gražus šventinės puotos ar jaukaus arbatos vakarėlio skanėstas. Patiekale harmoningai dera saldžios ir rūgščios vyšnios bei švelnus kreminis kremas. Vyšnias galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis ar vaisiais. Jei norite, į įdarą galite įberti šiek tiek cinamono arba vanilės.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Subtilus blynų desertas su vyšniomis Žingsnis 1
Toliau ruoškite kremą. Kremą atšaldykite šaldytuve. Plakite grietinėlę apie 5 minutes, kol susidarys minkštos viršūnėlės.

Žingsnis 2

Subtilus blynų desertas su vyšniomis Žingsnis 2
Atskirai suplakite grietinę su cukrumi. Suplaktą grietinę ir cukrų supilkite į grietinėlę.

Žingsnis 3

Subtilus blynų desertas su vyšniomis Žingsnis 3
Paimkite blyną, sudėkite vyšnias iš eilės. Blyną suvyniokite į "pūkelį". Tą patį padarykite ir su likusiais blynais.

Žingsnis 4

Subtilus blynų desertas su vyšniomis Žingsnis 4
Pradėkite rinkti tortą. Pirmiausia į lėkštę dėkite 4 blynus, paskui 3, 2 ir 1, kiekvieną sluoksnį patepdami kremu. Ant viršaus užtepkite likusį kremą.

Žingsnis 5

Subtilus blynų desertas su vyšniomis Žingsnis 5
Sutarkuokite šokoladą, apibarstykite pyragą šokolado drožlėmis ir dėkite pyragą į šaldytuvą, kad bent valandai įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos