Publikavimo data: 2024-06-16
Subtilus blynų desertas su vyšniomis
Švelnus desertas iš blynų su vyšnių įdaru yra greitai ir lengvai paruošiamas. Šis pyragas bus neįprastas ir gražus šventinės puotos ar jaukaus arbatos vakarėlio skanėstas. Patiekale harmoningai dera saldžios ir rūgščios vyšnios bei švelnus kreminis kremas. Vyšnias galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis ar vaisiais. Jei norite, į įdarą galite įberti šiek tiek cinamono arba vanilės.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite kremą. Kremą atšaldykite šaldytuve. Plakite grietinėlę apie 5 minutes, kol susidarys minkštos viršūnėlės.
Žingsnis 2
Atskirai suplakite grietinę su cukrumi. Suplaktą grietinę ir cukrų supilkite į grietinėlę.
Žingsnis 3
Paimkite blyną, sudėkite vyšnias iš eilės. Blyną suvyniokite į "pūkelį". Tą patį padarykite ir su likusiais blynais.
Žingsnis 4
Pradėkite rinkti tortą. Pirmiausia į lėkštę dėkite 4 blynus, paskui 3, 2 ir 1, kiekvieną sluoksnį patepdami kremu. Ant viršaus užtepkite likusį kremą.
Žingsnis 5
Sutarkuokite šokoladą, apibarstykite pyragą šokolado drožlėmis ir dėkite pyragą į šaldytuvą, kad bent valandai įsigertų.
Kategorijos