Subtilus brendžio užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Subtilus brendžio užkandis

Švelniame ir gardžiame užkandyje dera klasikinio gėrimo stiprumas ir šokolado natos. Šis skanėstas taps puikiu desertu ant jūsų šventinio stalo. Šį užkandį geriausia patiekti stiklinėse, kurias prieš patiekiant reikėtų atšaldyti. Nuo rankų šilumos gėrimas sušils ir suteiks dar daugiau skonio. Receptui paruošti nereikia daug laiko, o jūs turėsite laisvą minutę pasimėgauti maloniu aromatu ir poskoniu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Subtilus brendžio užkandis Žingsnis 1
Paimkite juodojo šokolado ir jį sutarkuokite. Taip pat įmaišykite tarkuoto baltojo šokolado. Sumaišykite abu kartu.

Žingsnis 2

Subtilus brendžio užkandis Žingsnis 2
Paimkite nedidelį puodą arba dubenį, supilkite į jį pieną ir pastatykite ant ugnies. Kai pienas užvirs, išjunkite ugnį ir nuimkite puodą.

Žingsnis 3

Subtilus brendžio užkandis Žingsnis 3
Kol pienas dar karštas, palaipsniui sudėkite tarkuotą šokoladą. Plakite šluotele arba šakute, kol susidarys putos. Kai gėrimas pradės putoti, supilkite brendį ir plakite dar porą minučių.

Žingsnis 4

Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę su persijotu milteliniu cukrumi iki viršūnėlių. Paruoškite du puodelius arba dvi stiklines. Į jas supilkite karštą šokoladą. Ant viršaus užpilkite plaktą grietinėlę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos