Publikavimo data: 2025-08-17
Subtilus brendžio užkandis
Švelniame ir gardžiame užkandyje dera klasikinio gėrimo stiprumas ir šokolado natos. Šis skanėstas taps puikiu desertu ant jūsų šventinio stalo. Šį užkandį geriausia patiekti stiklinėse, kurias prieš patiekiant reikėtų atšaldyti. Nuo rankų šilumos gėrimas sušils ir suteiks dar daugiau skonio. Receptui paruošti nereikia daug laiko, o jūs turėsite laisvą minutę pasimėgauti maloniu aromatu ir poskoniu.
Žingsnis 1
Paimkite juodojo šokolado ir jį sutarkuokite. Taip pat įmaišykite tarkuoto baltojo šokolado. Sumaišykite abu kartu.
Žingsnis 2
Paimkite nedidelį puodą arba dubenį, supilkite į jį pieną ir pastatykite ant ugnies. Kai pienas užvirs, išjunkite ugnį ir nuimkite puodą.
Žingsnis 3
Kol pienas dar karštas, palaipsniui sudėkite tarkuotą šokoladą. Plakite šluotele arba šakute, kol susidarys putos. Kai gėrimas pradės putoti, supilkite brendį ir plakite dar porą minučių.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę su persijotu milteliniu cukrumi iki viršūnėlių. Paruoškite du puodelius arba dvi stiklines. Į jas supilkite karštą šokoladą. Ant viršaus užpilkite plaktą grietinėlę.
Kategorijos