Publikavimo data: 2024-06-22
Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės
Šis subtilus desertas dėl grietinės ir riaženkos derinio skonio šiek tiek primena želė, putėsius ir ledus. Kreminį grietinės skonį puikiai papildo pasirinktas juodasis arba pieniškas šokoladas. Vanilinis cukrus padaro aromatą sodresnį, o skonį - ryškesnį.
Žingsnis 1
Užpilkite želatiną vandeniu ir palikite 10 minučių, kol išbrinks.
Žingsnis 2
Porą minučių plakikliu arba mikseriu plakite "Ryazhenka" iki putų. Į mišinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę.
Žingsnis 3
Mišinį plakite 5 minutes, kol susidarys oro burbuliukų. Tada vandens vonelėje pašildykite cukraus ir želatinos mišinį, kol jis taps skystas, ir supilkite į ryžą. Greitai plakite 5 minutes, kol želatina ištirps ir nesusidarys gumuliukų.
Žingsnis 4
Paruoštą masę supilkite į patogias desertų formeles ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Kai sustings, papuoškite smulkintu šokoladu.
Kategorijos