Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės

Šis subtilus desertas dėl grietinės ir riaženkos derinio skonio šiek tiek primena želė, putėsius ir ledus. Kreminį grietinės skonį puikiai papildo pasirinktas juodasis arba pieniškas šokoladas. Vanilinis cukrus padaro aromatą sodresnį, o skonį - ryškesnį.
Gaminimo laikas
165 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės Žingsnis 1
Užpilkite želatiną vandeniu ir palikite 10 minučių, kol išbrinks.

Žingsnis 2

Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės Žingsnis 2
Porą minučių plakikliu arba mikseriu plakite "Ryazhenka" iki putų. Į mišinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę.

Žingsnis 3

Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės Žingsnis 3
Mišinį plakite 5 minutes, kol susidarys oro burbuliukų. Tada vandens vonelėje pašildykite cukraus ir želatinos mišinį, kol jis taps skystas, ir supilkite į ryžą. Greitai plakite 5 minutes, kol želatina ištirps ir nesusidarys gumuliukų.

Žingsnis 4

Subtilus desertas iš riaženkos ir grietinės Žingsnis 4
Paruoštą masę supilkite į patogias desertų formeles ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Kai sustings, papuoškite smulkintu šokoladu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos