Publikavimo data: 2024-06-09
Subtilus persikų pyragas su varškės įdaru
Persikų pyragas su varškės įdaru yra vienas iš tų kepinių, kuriuos mėgsta valgyti ir vaikai, ir suaugusieji. Pyrago pagrindą sudaro plona tešla, o vidurį užpildo kreminis grietinėlės ir persikų skonio mišinys. Pyrago tekstūra primena suflė su švelnių vaisių gabalėliais. Beje, persikuose yra labai daug skaidulinių medžiagų, cukrų, mineralų ir vitaminų. Be to, toks pyragas yra nebrangus.
Žingsnis 1
Miltus ir kambario temperatūros sviestą sutrinkite į trupinius. Suberkite cukrų, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius. Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir taip pat įmaišykite į miltus. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Pergamentu išklotą formą ištepkite sviestu. Įdėkite į ją tešlą, padarykite nedidelius šonus ir palikite šaldytuve 1 valandai.
Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite varškę, grietinę, kiaušinį, cukrų, krakmolą ir vanilinį cukrų. Viską išplakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Šaukštu sudėkite varškės įdarą į tešlos formą. Ant įdaro išdėliokite persikų skilteles. Pyragą kepkite 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos