Publikavimo data: 2025-08-18
Subtilus sūrio pyragas su graikiniais riešutais
Nuo vaikystės mėgstu saldumynus, tačiau kokybišką paruoštą produktą sunku rasti, todėl papasakosiu apie vieną iš savo mėgstamiausių.
Žingsnis 1
Padarykite pagrindą iš sutrintų sausainių ir vandens. Įpilkite tiek vandens, kad konsistencija būtų tokia, kaip parodyta nuotraukoje, minkšta.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Tai atlikite panardinamuoju maišytuvu sumaišydami varškę, kiaušinius, 2-3 valgomuosius šaukštus cukraus. Tada įmaišykite smulkintus graikinius riešutus. Konsistencija turi būti ne skysta, bet ir ne kieta. Išdėliokite varškės masę ant pagrindo, kaip parodyta nuotraukoje. Siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 3
Sumaišykite vandenį su 1 valgomuoju šaukštu cukraus ir statykite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Nenuleisdami nuo ugnies įmaišykite sviestą ir 3 valgomuosius šaukštus kakavos. Maišykite, kol masė taps panašaus tirštumo kaip skysta grietinė. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Paruoštą sūrio pyragą apliekite šokoladiniu glajumi, papuoškite pagal skonį ir mėgaukitės.
Kategorijos