Publikavimo data: 2024-06-22
Subtilus sūrio pyragas su uogiene
Delikatus sūrio pyragas su uogiene šiuo metu yra gana dažnas desertas ispanų virtuvėje. Jis išpopuliarėjo dėl subtilaus kreminio sūrio derinio su grietinėle ir sausainiais. Skonį papildo sviestas ir kiaušiniai. Džemas arba šviežios uogos yra antroji pagal svarbą gero sūrio pyrago sudedamoji dalis.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite sūrį, grietinėlę, cukrų ir kiaušinius. Maišytuvu išplakite masę iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sutrupinkite sausainius. Sviestą ištirpinkite puode arba mikrobangų krosnelėje ir sudėkite į sausainius. Masę gerai išmaišykite. Ištepkite kepimo indą riebalais ir ant dugno tolygiai paskirstykite sausainius.
Žingsnis 3
Sūrio mišinį užtepkite ant sausainių ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 4
Sūrio pyragą 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Po 30 minučių išimkite iš orkaitės ir palikite 5 minutes atvėsti. Dėkite į šaldytuvą 5 valandoms. Apšlakstykite pasirinktu nuoviru.
Kategorijos