Sūdyta bandelė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sūdyta bandelė

Keksiukai būna ne tik saldūs, bet ir sūrūs. Tai gerai žinomo pyrago, kuris patiekiamas kaip užkandis, variantas. Jis ruošiamas, žinoma, nededant cukraus. Į tešlą, be miltų ir kiaušinių, dedama kumpio, alyvuogių, sūrio ir jogurto. Norint originalaus skonio, geriau naudoti aštrius sūrius su įvairiais priedais ir naminį jogurtą, prieš tai išspaustą per marlę.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdyta bandelė Žingsnis 1
Paruoškite pikantišką keksą. Išplakite baltymus iki tirštos masės. Sumaišykite raugą su miltais. Į masę įmaišykite trynius, supilkite aliejų ir jogurtą. Išmaišykite. Tada supilkite sūrį, kumpį ir alyvuoges. Pagardinkite pipirais. Atsargiai supilkite išplaktus baltymus. Šaukštu arba rankomis atsargiai išmaišykite tešlą. Dėkite tešlą ant aliejumi pateptos ir miltais pabarstytos kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos