Sūdyta bandelė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sūdyta bandelė

Keksiukai būna ne tik saldūs, bet ir sūrūs. Tai gerai žinomo pyrago, kuris patiekiamas kaip užkandis, variantas. Jis ruošiamas, žinoma, nededant cukraus. Į tešlą, be miltų ir kiaušinių, dedama kumpio, alyvuogių, sūrio ir jogurto. Norint originalaus skonio, geriau naudoti aštrius sūrius su įvairiais priedais ir naminį jogurtą, prieš tai išspaustą per marlę.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyta bandelė Žingsnis 1
Paruoškite pikantišką keksą. Išplakite baltymus iki tirštos masės. Sumaišykite raugą su miltais. Į masę įmaišykite trynius, supilkite aliejų ir jogurtą. Išmaišykite. Tada supilkite sūrį, kumpį ir alyvuoges. Pagardinkite pipirais. Atsargiai supilkite išplaktus baltymus. Šaukštu arba rankomis atsargiai išmaišykite tešlą. Dėkite tešlą ant aliejumi pateptos ir miltais pabarstytos kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos