Publikavimo data: 2025-08-20
Sūdyta karamelė iš to, ką visada turite po ranka
Išsaugokite šį receptą, nes kartą paragavę norėsite dar ir dar.
Žingsnis 1
Supilkite cukrų į storadugnį puodą.
Žingsnis 2
Užpilkite vandeniu, išmaišykite.
Žingsnis 3
Palikite cukrų ištirpti, nemaišykite, jei cukrus ištirpsta netolygiai, maišykite švelniai sukdami keptuvę, nenaudodami mentelių.
Žingsnis 4
Ištirpintas cukrus turėtų įgauti tokią spalvą, kaip parodyta nuotraukoje; tai turėtų trukti apie 7 minutes.
Žingsnis 5
Į karamelę atsargiai supilkite pašildytą pieną.
Žingsnis 6
Ir iš karto pradėkite maišyti mentele.
Žingsnis 7
Sudėkite sviestą. Taip pat greitai išmaišykite.
Žingsnis 8
Į karamelę įberkite druskos ir citrinos rūgšties.
Žingsnis 9
Viską sumaišykite.
Žingsnis 10
Paruoštą karamelę pertrinkite per sietelį, kad neliktų neištirpusio cukraus gabalėlių.
Kategorijos