Publikavimo data: 2024-06-15
Sūdyta lašiša su granatų sultimis ir iš jos pagamintas užkandis
Užkandis yra stalo puošmena. Pirmas dalykas, kuriuo galite pradžiuginti ir nustebinti savo svečius, yra užkandis. Lašiša sūrio krepšelyje su šviežiu, traškiu agurku taps jūsų mėgstamiausiu užkandžiu. Neįprastas marinatas žuviai iš sojų padažo ir granatų sulčių suteiks jai reikiamo sūrumo ir kartumo.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų ir granatų sultis, jei reikia, pagardinkite pipirais. Lašišą sudėkite į marinatą ir palikite šaldytuve per naktį.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir ant jos sudėkite nedidelius gabalėlius tarkuoto sūrio. Kai tik sūris pradės lydytis ir susidarys vientisa masė, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir atsargiai šakute išskobkite sūrį, perkelkite jį ant kočėlo ir palikite atvėsti.
Žingsnis 4
Apkepkite visą sūrį ir paskleiskite ant kočėlo taip, kad tortilijos nesiliestų. Palikite visiškai atvėsti.
Žingsnis 5
Agurką supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite griežinėlius ant sūrio krepšelių dugno.
Žingsnis 6
Išimkite žuvį iš šaldytuvo ir supjaustykite plonais griežinėliais. Žuvies griežinėlius sudėkite ant agurkų.
Žingsnis 7
Patiekite užkandį papuošę krapais ir svogūnų plunksnomis. Gero apetito!
Kategorijos