Sūdyta raudona žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sūdyta raudona žuvis

Sūdyta žuvis naudojama daugelyje japoniškų patiekalų. Ji taip pat ruošiama kaip užkandis su duona, daržovių ir mėsos suktinukais per šventes. Žuvis iš anksto gerai pasūdoma, todėl ji įgauna jūros druskos skonį.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdyta raudona žuvis Žingsnis 1
Tada žuvį įdėkite į indą su šonais, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 1-12 valandų padėkite į šaldytuvą po presu. Praėjus šiam laikui nuimkite plėvelę, nusausinkite skysčio perteklių ir apverskite žuvį.

Žingsnis 2

Sūdyta raudona žuvis Žingsnis 2
Viską vėl suvyniokite į maistinę plėvelę ir dar kartą paspauskite. Prieš patiekdami ir laikydami atsargiai nuimkite odelę. Žuvį patiekite supjaustę filė gražiais, plonais griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos