Sūdyta raudona žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sūdyta raudona žuvis

Žuvis pagal šį receptą būna labai švelni ir skani.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyta raudona žuvis Žingsnis 1
Rausvąją lašišą supjaustykite 2-3 cm storio griežinėliais. Žuvį geriau pjaustyti šaldytą, nes atšildyta ji subyrės. Dubenyje sumaišykite druską, cukrų ir augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Sūdyta raudona žuvis Žingsnis 2
Kiekvieną riekelę pamerkite į mišinį.

Žingsnis 3

Sūdyta raudona žuvis Žingsnis 3
Sudėkite į indą ar stiklainį, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos