Sūdyta rausvoji lašiša "Mamos receptas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sūdyta rausvoji lašiša "Mamos receptas"

Rausvoji lašiša būna labai aromatinga ir minkšta.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyta rausvoji lašiša "Mamos receptas" Žingsnis 1
Šviežiai užšaldytą rausvąją lašišą atšildykite per pusę. Mano atšildyta iki galo ir šiek tiek išsilydė. Nupjaukite, nulupkite.

Žingsnis 2

Sūdyta rausvoji lašiša "Mamos receptas" Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 3

Sūdyta rausvoji lašiša "Mamos receptas" Žingsnis 3
Žuvį supjaustykite kepsniais, dubenėlyje sumaišykite druską ir cukrų, kepsnius pamerkite į druskos ir cukraus mišinį.

Žingsnis 4

Sūdyta rausvoji lašiša "Mamos receptas" Žingsnis 4
Suberkite prieskonius, suberkite svogūnus ir supilkite aliejų. Švelniai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 24 valandoms uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos