Sūdyta rausvoji lašiša sumuštiniams. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sūdyta rausvoji lašiša sumuštiniams.

Labai skani sūdyta rausvoji lašiša, skirta sotiems sumuštiniams su žuvimi.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyta rausvoji lašiša sumuštiniams. Žingsnis 1
Išvalykite rausvąją lašišą, išdarinėkite ją, nupjaukite galvą, pelekus ir uodegą. Atskirkite stuburą. Puodelyje sumaišykite druską ir cukrų santykiu 2:1. Sudėkite rausvosios lašišos filė į stiklinį indą ir apibarstykite druskos ir cukraus mišiniu. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Sūdyta rausvoji lašiša sumuštiniams. Žingsnis 2
Po 2 valandų sūdytą žuvį nuplaukite po tekančiu vandeniu ir popieriniu rankšluosčiu pašalinkite drėgmės perteklių.

Žingsnis 3

Sūdyta rausvoji lašiša sumuštiniams. Žingsnis 3
Supjaustykite filė riekelėmis ir dėkite ant šviežios duonos riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos