Sūdyta skumbrė sūryme pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sūdyta skumbrė sūryme

Skumbrė yra nebrangi, įprasta ir sveika žuvis, kurios visada galima rasti parduotuvių lentynose. Be daugybės aminorūgščių, vitaminų ir mikroelementų, skumbrėje yra daug triptofano, kuris padeda kovoti su depresija, įskaitant rudeninę slogą. Sūdyta skumbrė sūryme, lengvai paruošiama, švelni, pikantiško gvazdikėlių, kalendrų ir saldžiųjų žirnelių skonio.
Gaminimo laikas
2900 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdyta skumbrė sūryme Žingsnis 1
Paimkite skumbrę, išdarinėkite ją. Kruopščiai nuplaukite ir pašalinkite juodą plėvelę, kad žuvis nebūtų karti. Nupjaukite galvą, uodegą ir pelekus.

Žingsnis 2

Sūdyta skumbrė sūryme Žingsnis 2
Į marinavimo indą supilkite vandenį, suberkite gvazdikėlius, kalendrą, juoduosius pipirus, lauro lapą, cukrų ir druską. Gautą sūrymą užvirinkite ir virkite 2 minutes.

Žingsnis 3

Sūdyta skumbrė sūryme Žingsnis 3
Atvėsinkite sūrymą. Sudėkite skumbrę į indą, užpilkite sūrymu, uždenkite indą dangčiu ir padėkite į šaldytuvą dviem dienoms. Tada ją išimkite, supjaustykite porcijomis ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos