Sūdytas upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sūdytas upėtakis

Pasirodo, labai skani žuvis, jei patys sūdytumėte žuvį.
Gaminimo laikas
2880 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Sūdytas upėtakis Žingsnis 1
Atskirkite žuvį nuo kaulų.

Žingsnis 2

Sūdytas upėtakis Žingsnis 2
Įmaišykite druską ir cukrų.

Žingsnis 3

Sūdytas upėtakis Žingsnis 3
Pabarstykite žuvį mišiniu ir pipirų grūdeliais, sutrupinkite lauro lapą.

Žingsnis 4

Sūdytas upėtakis Žingsnis 4
Palikite žuvį sūdyti 48 valandas kambario temperatūroje. Kai žuvis bus paruošta, nuimkite odą ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos