Sūdyti žemės riešutų sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Sūdyti žemės riešutų sausainiai

Naminiai sausainiai yra puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems sausainiams. Jus nustebins neįprastas sūrių žemės riešutų ir saldžių sausainių derinys. Šilti sausainiai, mėgstamas gėrimas ir nuostabus kepinių aromatas sukurs jaukią namų atmosferą. Sausainius lengva paruošti, jums reikės paprasčiausių ingredientų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
424 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Žemės riešutai, karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 1
Kiaušinius įmuškite į tinkamą dubenį. Sudėkite cukrų, kambario temperatūros sviestą, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 2
Mikseriu susmulkinkite žemės riešutus iki smulkių gabalėlių, bet ne iki trupinių.

Žingsnis 3

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 3
Suberkite žemės riešutus ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 4
Suberkite miltus ir sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 5

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 5
Įsitikinkite, kad tešla yra be gumulėlių.

Žingsnis 6

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 6
Kepimo popierių padėkite ant kepimo skardos. Šaukštu iškočiokite tešlą. Kepkite 10-12 minučių 200 °C temperatūroje.

Žingsnis 7

Sūdyti žemės riešutų sausainiai Žingsnis 7
Išimkite sausainius iš orkaitės. Palikite akimirką pastovėti ant kepimo skardos, tada dėkite ant grotelių ir atvėsinkite. Sausainiai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos