Publikavimo data: 2024-03-30
"Sultana" keksiukas
Keksiukas su sultenėmis yra visiems nuo vaikystės pažįstamas kepinys. Skanią bandelę, kurią daugelis mėgsta užgerti pienu, lengva pasigaminti namuose. Laikydamiesi žingsnis po žingsnio pateikto recepto, paruošite subtilų desertą, kuris patiks visai šeimai. Keksiukams ruošti imkite tamsių sultenių ir aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Sultenių keksiukus geriau kepti silikoninėse formelėse.
Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi ir vanile iki purumo. Įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius. Šį mišinį palaipsniui įmaišykite į sviesto ir kiaušinių masę. Tešlą maišykite iki vientisos masės. Turėtumėte gauti tirštos grietinės konsistencijos tešlą. Tada sudėkite sultenes ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite formeles. Pripildykite jas iki pusės tešla. Kepkite 20-25 minutes. Išimkite keksiukus iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite jiems šiek tiek atvėsti.
Kategorijos