"Sultana" keksiukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

"Sultana" keksiukas

Keksiukas su sultenėmis yra visiems nuo vaikystės pažįstamas kepinys. Skanią bandelę, kurią daugelis mėgsta užgerti pienu, lengva pasigaminti namuose. Laikydamiesi žingsnis po žingsnio pateikto recepto, paruošite subtilų desertą, kuris patiks visai šeimai. Keksiukams ruošti imkite tamsių sultenių ir aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Sultenių keksiukus geriau kepti silikoninėse formelėse.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
47 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Sultana" keksiukas Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi ir vanile iki purumo. Įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite.

Žingsnis 2

"Sultana" keksiukas Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius. Šį mišinį palaipsniui įmaišykite į sviesto ir kiaušinių masę. Tešlą maišykite iki vientisos masės. Turėtumėte gauti tirštos grietinės konsistencijos tešlą. Tada sudėkite sultenes ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 3

"Sultana" keksiukas Žingsnis 3
Paruoškite formeles. Pripildykite jas iki pusės tešla. Kepkite 20-25 minutes. Išimkite keksiukus iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite jiems šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos