Publikavimo data: 2024-06-09
Sultinga grikių košė su pomidorais
Nuo senų laikų rusai grikių košę į savo racioną įtraukdavo dažniau nei bet kokius kitus grūdinius produktus. Nė viena šventė neapsieidavo be grikių košės, nes tais laikais žmonės buvo įsitikinę, kad grikių košė labai naudinga sveikatai ir ypač vertinama netekus jėgų. Ir iš tiesų grikių košėje gausu unikalios sudėties vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios taip reikalingos tinkamam vystymuisi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite kartu su smulkiai sutarkuota morka. Į keptuvę suberkite pomidorus. Kepkite keptuvėje kelias minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Kol daržovės troškinasi keptuvėje, į nedidelį dubenėlį įpilkite pomidorų pastos, druskos, pipirų ir vandens, kad paruoštumėte pomidorų mišinį. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Į kepintas daržoves sudėkite grikių ir pomidorų mišinį. Išmaišykite ir sumažinkite ugnį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių.
Kategorijos