Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga pica su vyšniniais pomidorais ir dviejų rūšių dešrelėmis
Labai skani pica su įdaru. Tešla gaunasi labai minkšta.
Žingsnis 1
Padažui česnaką susmulkinkite ir pakepinkite 1 minutę.
Žingsnis 2
Išimkite česnakus, į aliejų įpilkite pomidorų pastos ir žolelių, pagal skonį įberkite druskos ir cukraus.
Žingsnis 3
Troškinkite uždengę dangčiu 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Persijokite miltus, suberkite druską ir mieles.
Žingsnis 5
Įpilkite kambario temperatūros vandens ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Sumaišykite gabalėlį ir palikite pusvalandį pastovėti.
Žingsnis 7
Agurkų pjaustymas griežinėliais.
Žingsnis 8
2 rūšių dešrą sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 9
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 10
Supjaustykite alyvuoges.
Žingsnis 11
Paruoškite įdarą (sumaišykite majonezą, kiaušinį ir sūrį).
Žingsnis 12
Iškočiokite tešlą.
Žingsnis 13
Šaukštu užpilkite padažą.
Žingsnis 14
Suformuokite įdarą ir ant viršaus padarykite įdarą.
Žingsnis 15
Dedame į 170-190 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kategorijos