Sultinga rausva lašiša su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sultinga rausva lašiša su sūriu

Sultinga rausva lašiša po sūriu - paprastas šeimos vakarienės ar šventės receptas. Rausvą lašišą po sūriu ir majonezu su prieskoniais puikiai papildo citrinos sultys. Mėsa tampa minkšta ir švelni, o viduje išlaiko visas sultis ir išlieka labai sultinga.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga rausva lašiša su sūriu Žingsnis 1
Rausvąją lašišą supjaustykite 2 cm storio kepsniais. Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite kepsnius. Įdėkite prieskonių, citrinos sulčių ir majonezo. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultinga rausva lašiša su sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite juo lašišą. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos