Sultinga skumbrė, kepta su sūriu ir grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Sultinga skumbrė, kepta su sūriu ir grietine

Skumbrė yra populiari kulinarijoje dėl savo maistinės vertės ir skonio. Jos skonį ir naudą lemia tai, kad ji gyvena tik laukinėje gamtoje, o ne ūkiuose auginamuose vandens telkiniuose. Šiame recepte skumbrės skerdenai suteikiamas ypatingas skonis - ji įdaryta svogūnų, česnakų, sūrio ir grietinės mišiniu. Patiekalas skanus, bet nesudėtingas, o svarbiausia - labai sveikas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga skumbrė, kepta su sūriu ir grietine Žingsnis 1
Iš skumbrės pašalinkite nugarkaulį ir kaulus. Švelniai pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite skerdenas į dubenį.

Žingsnis 2

Sultinga skumbrė, kepta su sūriu ir grietine Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite sūrį ir viską suberkite į indą su grietine. Įdėkite tarkuoto česnako, druskos ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Sultinga skumbrė, kepta su sūriu ir grietine Žingsnis 3
Mišiniu įdarykite skumbrę. Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją ir siųskite ją kepti į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos