Publikavimo data: 2024-06-16
Sultinga skumbrė, kepta su sūriu ir grietine
Skumbrė yra populiari kulinarijoje dėl savo maistinės vertės ir skonio. Jos skonį ir naudą lemia tai, kad ji gyvena tik laukinėje gamtoje, o ne ūkiuose auginamuose vandens telkiniuose. Šiame recepte skumbrės skerdenai suteikiamas ypatingas skonis - ji įdaryta svogūnų, česnakų, sūrio ir grietinės mišiniu. Patiekalas skanus, bet nesudėtingas, o svarbiausia - labai sveikas.
Žingsnis 1
Iš skumbrės pašalinkite nugarkaulį ir kaulus. Švelniai pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite skerdenas į dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite sūrį ir viską suberkite į indą su grietine. Įdėkite tarkuoto česnako, druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Mišiniu įdarykite skumbrę. Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją ir siųskite ją kepti į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 30 minučių.
Kategorijos