Sultinga tilapija, kepta su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sultinga tilapija, kepta su grybais

Tilapija, kepta su grybais, būna minkšta, kreminio skonio ir lengvo grybų aromato. Tokį patiekalą galima patiekti ne tik namuose, bet ir svečiams. Šios veislės žuvis yra neutralaus skonio, todėl ji sugeria grietinės, sūrio, grybų skonį. Net vaikai, kurie dažniausiai nemėgsta žuvies, greičiausiai ją valgys su apetitu. Nors patiekalui skirti produktai yra vidutinės kainos, jų paruošimas neužims daug laiko, o skonis pateisins išlaidas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga tilapija, kepta su grybais Žingsnis 1
Padėkite tilapijos filė ant kepimo skardos, išklotos aliejumi patepta folija. Ją pasūdykite ir papipirinkite. Ant žuvies išdėliokite plokštelėmis supjaustytus grybus ir aptepkite juos grietine.

Žingsnis 2

Sultinga tilapija, kepta su grybais Žingsnis 2
Ant grybų sudėkite lėkštėse supjaustytus pomidorus. Ant jų užberkite tarkuoto sūrio ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos