Publikavimo data: 2024-05-26
Sultinga tilapija, kepta su grybais
Tilapija, kepta su grybais, būna minkšta, kreminio skonio ir lengvo grybų aromato. Tokį patiekalą galima patiekti ne tik namuose, bet ir svečiams. Šios veislės žuvis yra neutralaus skonio, todėl ji sugeria grietinės, sūrio, grybų skonį. Net vaikai, kurie dažniausiai nemėgsta žuvies, greičiausiai ją valgys su apetitu. Nors patiekalui skirti produktai yra vidutinės kainos, jų paruošimas neužims daug laiko, o skonis pateisins išlaidas.
Žingsnis 1
Padėkite tilapijos filė ant kepimo skardos, išklotos aliejumi patepta folija. Ją pasūdykite ir papipirinkite. Ant žuvies išdėliokite plokštelėmis supjaustytus grybus ir aptepkite juos grietine.
Žingsnis 2
Ant grybų sudėkite lėkštėse supjaustytus pomidorus. Ant jų užberkite tarkuoto sūrio ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.
Kategorijos