Publikavimo data: 2025-08-17
Sultingas dešrelių pudingas
Šis pudingas jums pagelbės, jei staiga sulauksite svečių ir neturėsite laiko paruošti užkandžių. Užkandį galima greitai ir lengvai paruošti. Pudingas gaunasi orus ir labai skanus. Šis užkandis ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir sotus. Užkandį galima patiekti ne tik vakarienei, bet ir pusryčiams. Jis ne tik papuoš šeimos vakarienę, bet ir džiugins savo skoniu. Šis užkandis taps nepakeičiamu jūsų pusryčių patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoškite dešreles, išimkite apvalkalą, jei jos nėra natūralios. Dešreles kelias minutes kepkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje, kol jos bus pusiau iškepusios.
Žingsnis 2
Patogiame dubenyje suplakite kiaušinius su druska. Supilkite pieną ir palaipsniui suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa, be gumuliukų. Tešla turi būti panaši į tirštą grietinę.
Žingsnis 3
Į kepimo indą sudėkite dešreles. Šepetėliu jas tolygiai patepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 4
Supilkite tešlą ant dešrelių ir dėkite jas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Kai dešrelės taps auksinės spalvos ir tešla iškeps, išimkite jas ir pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos