Sultingas lašiša su korėjietiškomis morkomis pomidoruose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sultingas lašiša su korėjietiškomis morkomis pomidoruose

Mėtų žuvis pirmą kartą panaudota korėjiečių virtuvėje. Korėjiečiai pagarbiai vertina mintai ir laiko ją vertingu maisto produktu. Būtent iš šios rūšies žuvies Japonijoje jau daugelį šimtmečių ruošiamos žuvies pastos. Mintauja turi unikalią technologinę savybę - užšaldžius mažus gabalėlius galima sudėti vieną šalia kito ir tada gauti vieną didelį gabalą. Menkės mėsa yra malonaus, šiek tiek ryškaus skonio. Jai būdingas nedidelis kaulų skaičius, todėl žuvis yra universali.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas lašiša su korėjietiškomis morkomis pomidoruose Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 2

Sultingas lašiša su korėjietiškomis morkomis pomidoruose Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite korėjietiškas morkas, susmulkintą česnaką, pomidorus, įberkite druskos, cukraus ir pipirų. Išmaišykite, nukelkite nuo viryklės ir užpilkite žuvį padažu. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos