Publikavimo data: 2024-05-25
Sultingas lašišos kepsnys, keptas folijoje
Sultingas raudonosios žuvies kepsnys patiks ir geros mitybos mėgėjams, ir tiems, kurie tiesiog neprieštarauja sočiam ir gardžiam užkandžiui. Folijoje paruošta sultinga žuvis išsaugo visus naudingus vitaminus ir savybes, be to, ją gana lengva paruošti, su ja susitvarkys net pradedantysis.
Žingsnis 1
Raudoną žuvį pagardinkite druska ir pipirais. Jei turite vieną didelį gabalą, padalykite jį, kad mėsa greičiau iškeptų. Pomidorus ir citrinas supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Ant folijos sudėkite citrinas ir pomidorus. Ant viršaus sudėkite žuvį. Ant žuvies uždėkite dar kelis pomidorų ir citrinų griežinėlius ir suvyniokite foliją.
Žingsnis 3
Pašaukite žuvį į orkaitę 25 minutėms. Po to folijos viršų nuimkite, kad žuvis šiek tiek paruduotų. Keta orkaitėje paruošta, galite pabarstyti krapais.
Kategorijos