Sultingas upėtakis sezamo sėklose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultingas upėtakis sezamo sėklose

Upėtakis yra labai skani žuvis, todėl jai ruošti naudojama daugybė prieskonių ir padažų. Sezamo ir sojų padažas puikiai dera su upėtakio skoniu ir suteikia jam labai aštrų ir ryškų skonį. Šis patiekalas patiekiamas restoranuose, tačiau jį nesunku paruošti ir namuose.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas upėtakis sezamo sėklose Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite nedideliais kepsneliais ir sudėkite į gilų dubenį. Supilkite sojų padažą, pabarstykite sezamo sėklomis ir pagal skonį įberkite druskos. Palikite mėsą marinuotis 15 minučių. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite alyvuogių aliejumi. Sudėkite žuvį į keptuvę ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos