Publikavimo data: 2025-08-19
Sultingas upėtakis sezamo sėklose
Upėtakis yra labai skani žuvis, todėl jai ruošti naudojama daugybė prieskonių ir padažų. Sezamo ir sojų padažas puikiai dera su upėtakio skoniu ir suteikia jam labai aštrų ir ryškų skonį. Šis patiekalas patiekiamas restoranuose, tačiau jį nesunku paruošti ir namuose.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite nedideliais kepsneliais ir sudėkite į gilų dubenį. Supilkite sojų padažą, pabarstykite sezamo sėklomis ir pagal skonį įberkite druskos. Palikite mėsą marinuotis 15 minučių. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite alyvuogių aliejumi. Sudėkite žuvį į keptuvę ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos