Publikavimo data: 2024-05-19
Sultingi kalmarai grietinės padaže
Tai skanus ir paprastas receptas, kuriuo galite palepinti save ir savo šeimą. Kalmarai puikiai tinka vakarienei, nes yra nebrangūs, skanūs ir dietiniai. Mėgstantiems jūros gėrybes, tai bus puikus vištienos, kiaulienos ir jautienos pakaitalas. Kalmarai neturi jokio cholesterolio, todėl šis patiekalas produktas ne tik skanus, bet ir naudingas.
Žingsnis 1
Kalmarus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 1 minutę, tada nusausinkite, tai atlikite 3 kartus. Taip kalmarai išliks minkšti. Išvalytus ir atvėsusius kalmarus supjaustykite. Apvoliokite kalmarus miltuose ir siųskite kepti į įkaitintą keptuvę. Kepkite su augaliniu aliejumi, kad gautųsi auksinė plutelė. Apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Tada įdėkite du šaukštus sviesto ir grietinės.Palikite troškintis kelias minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kalmarai kelias minutes troškinsis grietinėje.
Kategorijos