Publikavimo data: 2024-05-19
Sultingi kalmarai su avokadais
Kalmarai su avokadais tinka ne tik kasdienai, bet ir šventinėms progoms. Jūros gėrybės su egzotiškais vaisiais suteiks rafinuotumo bet kokiam stalui, be to, avokade gausu maistinių savybių ir sveikųjų riebalų. Skirtingai nei mums įprastos salotos, šios pasižymi subtiliu skoniu, jose gausu visų medžiagų, būtinų mūsų organizmo gyvybinei veiklai. Patiekalo skonio gamos akcentas - krienai, turintys gydomųjų savybių.
Žingsnis 1
Į salotinę įpilkite kečupo, majonezo, krienų, citrinos sulčių, druskos ir sumaišykite kalmarus.
Žingsnis 2
Perpjaukite avokadą į dvi dalis, išimkite kauliuką ir šaukštu atsargiai išimkite visą minkštimą. Sutrinkite jį į tyrę ir sumaišykite su kalmarais.
Žingsnis 3
Avokadų laivelius įdarykite paruoštu mišiniu
Kategorijos